Jul 26, 2011

its nothing

Salam kawan :)

tade ape nak cakap act , just nak membebel kosong but act tade lah kosong sangat . maybe adelah kan yang bernas utk dikongsi or disokong :p

hidup ni ibarat roda kan ? kadang kadang kita kat atas , kadang kadang kat bawah pulak . ade masa kita berjaya , ade masa kita temui kegagalan . and ada masa kita happy , bahagia but ade masa kita sedih , kecewa . semua manusia pun macam tu . tapi kadang kadang kita tak berdaya nak hadapi waktu dan ketika kita berada di bawah , termasuk lah saya . rasa macam lemah sangat dan sometimes rase mcm tak mampu dak hadapi semua tu ,

tapi sebenarnya , bila kita berada kat bawah , ade sesuatu yang Tuhan nak sampaikan pada kita . mungkin dia taknak kita terlalu leka dengan kejayaan , kesenangan , dan kegembiraan yang kita peroleh .  hmmm cakap memang senang kan , but act bila kita alami semua tu baru kita tahu mcm mane perasaan tu . 

sebenarnyakan , dila tengah down gila . even tengah tulis ni rasa macam nak menangis je , rase nak meleleh je air mata . tapi tahan je . GILA APE NAK NANGIS KAT TEMPAT KEJE ;p   biaselah , bila ade problem . but somehow bukan sume problem kita boleh share kat orang kann . but even dapat tulis kat sini rase macam lega kejap even sekejap jelah kan . but whatever it is , kena tabahkan hati , kena sabar , sebab I believe  that Allah takkan menghampakan HambaNya yang bersabar :)  InsyaAllah , tulah yang selama ni buat dila menjadi seorang yang penyabar :)  yeke penyabar ? :D


hmmm ape membebel yang pape tah ni ? tapi tangan rasa nak menari nari lagi :)  

sape yang tengah sedih , jom lah kita berdoa pada Allah , and jangan putus asa tau :)  be strong babe ! 

last but not least , pade best friend saya , Tyra 
dila will always be there for you sayang , just go on . kebenaran akan tetap muncul :)  , so don't worry , be happy tau sayang :)  dila rase dihargai sangat bila kawan kawan sudi nak cerita anything kat dila . ILOVEYOUSOMUCH ! <3



2 comments:

  1. hehehehe poyosssss je tu :) bagi semangat kat dirik sendiri muahaha

    ReplyDelete